湘莱菜谱_李湘家菜谱_日本餐菜谱_菜谱大全。|北京军海癫痫医院
北京军海癫痫医院

您现在的位置: 首页 > 桂圆的做法大全 > 正文内容

初二英语上学期期中试卷及答案

来源:湘莱菜谱   时间: 2019-03-17

  初二的同学们要每天坚持做一份英语期中试卷,到英语期中考试时才能方便复习。以下是小编给你推荐的初二英语上学期期中试卷及参考答案,希望对你有帮助!

  一、单项选择。(15小题,每小题1分,共15分)

  ( )1. Eric is not going to Nanjing by ______ plane. Instead, he is taking ____ train.

  A. /; a B. a; / C. a; the D. the; a

  ( )2. —Hello, Linda speaking. Who’s ______?

  —Hello, this is Martin.

  A. he B. one C. that D. this

  ( )3. —Shall we go for a picnic in the forest park tomorrow?

  — Yes, ____ it rains heavily.

  A. if B. unless C. until D. when

  ( )4. —I didn’t see you at the beginning of the party last night.

  — I ____ on my biology report at that time.

  A. worked B. work

  C. was working D. am working

  ( )5. I’ve heard that Zhuhai Chimelong Ocean Kingdom is one of ____ ocean parks in Asia.

  A. very large B. the larger C. much larger D. the largest

  ( )6. — I will miss my family when I go abroad for further study this autumn.

  — Don’t worry. You can ______ them by e-mail.

  A. come up with B. get along with

  C. make friends with D. keep in touch with

  ( )7. — Do you need more time to complete the task?

  — Yes. Another ten days _______ enough.

  A. is B. was C. are D. were

  ( )8. —_____ you come with me to Lang Lang’s piano concert this evening?

  — I’d love to, but I have to study for my math test.

  A. Should B. May C. Must D. Can

  ( )9. — Do you know Wang Feng ? He can remember 100groups of numbers in five minutes.

  — Yes. _______ man he is!

  A. What a smart B. How smart C. What a stupid D. How stupid

  ( )10. Although Flight MH370 has been missing for months, I do believe it______ some day in the future.

  A. will find B. won’ t find C. will be found D. won’t be found

  ( )11. —I wonder whether Brazil will win the match later tonight.

  —Go to bed first. I will wake you up as soon as the match ______.

  A. starts B. started C. will start D. is starting

  ( )12. When Robinson Crusoe got to the island, the first thing ______ he did was to look for some food.

  A. who B. that C. which D. whom

  ( )13. In order ________ for the meeting, my sister forced herself to get up early this morning.

  A. not to be late B. not being late C. to be late D. being late

  ( )14. —Do you know __________?

  — 8,844.43 meters. It’s a popular place with mountain climbers.

  A. how high is Qomolangma B. how long is Qomolangma

  C. how high Qomolangma is D. how long Qomolangma is

  ( )15. Take care when you are driving, _____________in a summer storm like this.

  A. immediately B. especially C. probably D. recently

  二、完形填空。(10小题,每小题1分,共10分)

  As two women walked into a New Jersey hospital, they laughed. It showed the love that had held them together 16 forty years as best friends. Although they were laughing, one of these ladies would soon put her life in danger 17 her best friend.

  Patty Hurley and Eileen Riley met at high school and have been close friends ever since. But when Eileen, 18 nurse, became ill with kidney (肾) disease, she didn’t go runn ing to her friend — Patty came to help h er, after 19 Eileen was sick. “My kidneys are failing,” Eileen explained.

  “Can I give you one of mine?” 20 the immediate reply.

  The offer was so simple 21 Eileen thought she had heard wrong. But Patty repeated she was willing to help, and their journey to the operating table began.

  Eileen always knew that her friend would help. She said 22 , “When Patty makes a promise, she keeps 23 .”

  The operation went ahead in May, and both women are now very healthy and 24 than ever.

  “There are no words to describe 25 amazing this woman is,” Eileen said afterwards. “She gave me my life.”

  ( )16. A. in B. for C. since D. with

  ( )17. A. save B. saved C. saves D. to save

  ( )18. A. a B. an C. the D. /

  ( )19. A. hear B. heard C. hearing D. to hear

  ( )20. A. c呼和浩特羊羔疯治好要多少钱ame B. comes C. come D. coming

  ( )21. A. as B. which C. that D. until

  ( )22. A. simple B. simply C. simpler D. simplest

  ( )23. A. it B. them C. its D. ones

  ( )2 4. A. closest B. most close C. closer D. closely

  ( )25. A. so B. why C. what D. how

  三、阅读理解。(20小题,每小题2分,共40分)

  (A)

  Spring Clean-up Day 2014,Rockland

  What better way to welcome spring than by helping to clean up the town we all live in! Here in Rocklan we have a Spring Clean-up Day every year in April. The Clean-up Day 2014 will be April 20th.

  It will start with a town clean-up at 8 o'clock in the morning, and a tree planting activity at the Rockland Park is to follow in the afternoon. One thousand young trees are sure to make the park greener and prettier.

  We will divide the people coming to help into eight teams for eight different areas. As usual, we will provide gloves,rubbish bags and other cleaning tools. You will also get free lunches and T-shirts when the clean-up ends at noon. We are going to have a friendly competition to see which team can pick up the most rubbish.

  Bring your kids with you. It is a great chance to teach them to care for the environment around us. We have free drinks and chocolate candies for the children at the park.

  Meeting: At the gate of Rockland Park, the town hall at 330 Jones Street, or the comer of Palace Street and North Street.

  Sign-up(报名):Call 5862397 on weekdays, or visit our website below any time you like.

  ( )26. The Spring Clean—up Day in Rockland is held ________.

  A. once a month B. twice a month

  C. once a year D. twice a year

  ( )27.Poeple in Rockland can help to _______ on the afternoon of April 20th.

  A. clean up the town B. take care of the kids

  C. plant trees in the park. D. take young trees home to plant.

  ( )28. People joining in the Clean-up Day will NOT ________

  A. get lunches and T—shirts for free B. be provided with cleaning tools

  C. work in teams to do the cleaning D. do cleaning and plant trees

  ( )29. According to the poster, the activities are a great chance to teach the kids to _______.

  A. protect the environment B. get free drinks and candies

  C. pick up the most rubbish D. do cleaning and plant trees

  ( )30. Which of the following is True?

  A. You can call 5862397 to sign up any time you like

  B. People can visit

  C. The town hall is at the corner of Palace Street and North Street.

  D. People can meet for the activities only at the ga te of Rockland Park.

  (B)

  To us, it seems to natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains. But in fact the umbrella was not invented as protection against the rain, Its first use was as a shade(遮蔽) against the sun.

  Nobody knows who first invented it, but the umbrella was used in very ancient times . Probably the first to use it were the Chinese in the 11th century B C.

  We know that the umbrella was used in ancient Egypt and Babylon as a sunshade. And there was a strange thing connected with its use: it became a symbol of honor and power(权利). In the Far East in ancient times, the umbrella was allowed to be used only by those in high office or by royal people such as the kings or queens.

  In Europe, the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade. The umbrella was in common use in ancient Greece, but it is believed that the first persons in Europe to use the umbrella as protection against the rain were the ancient Romans. During the middle ages in Europe, the use of the umbrella practically disappeared. Then it appeared again in Italy in the late sixteenth century. And again it become a symbol of power.

  Umbrellas have hot changed much in style during all this time, though they have become much lighter in weight. It wasn’t until the twentieth century the umbrellas for women’s began to be made , in all kinds of colors.

  ( )31. Ancient people first used umbrella as ___________.

  A. a symbol of honor B. p哈尔滨市看癫痫病的专科医院在哪里rotection against the sun

  C. a symbol of power D. protection against the rain

  ( )32.According to this passage, the umbrella was probably first invented in ancient_______.

  A.Egypt B.Babylon C Rome D.China

  ( )33. The underlined word royal might mean _______ in Chinese.

  A. 皇室的 B. 富裕的 C. 中产的 D. 平民的

  ( )34. According to the passage, which of the following is NOT true?

  A. The ancient Greeks used the umbrella in their daily life.

  B. Europeans hardly used the umbrella during the middle ages

  C. The umbrellas for women were made colorful in ancient times.

  D. The style of the umbrella hasn’t changed a lot since it was invented.

  ( )35. This passage is mainly about_______________.

  A.the sales of the umbrella B.the differences among umbrellas

  C.the invention of the umbrella D.The history and use of the umbrella

  (C)

  配对阅读 左栏是五则寻找宠物的启事, 右栏是七则寻找宠物主人的启事。请根据左右两栏的信息帮助宠物的主人找到丢失的宠物。

  36. Animal LOST 5/23/ 2014

  A black cat, old and thin. He’s about 14 years old. Our children have grown up with him and he is part of our family. If you see him, please call us right away.

  Posted by: Debbie 6424111.

  37. Animal LOST 6 /25 / 2014

  Medium short haired, all black, about two years old, ears standing up, a very sweet dog.

  Posted by: Kori 3480542

  38. Animal LOST 5 / 4 2014

  A dog, 3 months old, She is brown with white hairs on her chest. Her eyes are greenish colored. Her nose is pink.

  Posted by: Senia 3405442

  39. Animal LOST 4/ 30 /2014

  1/2 years old. She has big ears and white chest with white front legs. She is a small dog and weighs about 6 pound. One of her front legs got hurt, so she walks with difficulties.

  Posted by: Jenniber Tomlinson 3607734

  40. Animal LOST 5/ 11/ 2014

  Our pet is a small, medium white haired, 4—year—old cat, She has two big eyes and they are bright green.

  Posted by: Lauren 2407131 A. I found a cat in my backyard around NW Street on May 11th. It’s a small cat with white hairs and big green eyes. Please call Paul Smith at 9503341.

  B. A wounded dog was found at the corner of my house at Millplain on April 30th,2014.

  She has white front legs and big ears. Please call me at 9108846.

  C. A white dog was found in our yard playing with our dog on March 23rd , 2014. She is a lovely big dog. There seems something wrong with one of legs. Call Mr. Adamson at 8024156

  D. Our kids found a cat close to our house at SW Alexander Street. It’s a black cat. It’s old and thin. Please call Conlon at 7768585.

  E. A cat was found in my garden on April 30th, 2014. It’s old and thin. Please call Jeff at 8034477.

  F. A baby dog was found around Kauffman Street. It’s about 3—5 months old .She has green eyes and a pink nose. Please call Morrie at 9019968.

  G. I found a dog at Molalla Area on June 5th, 2014. It’s a small black dog, about 2 years old. Please call Larry at 7058864.

  36.______ __ 37._____ ___ 38.____ ____ 39.____ ____ 40.____ ____

  (D)

  In today’s world of modern science and medicine, a more traditional treatment is once again becoming popular-animal friendship.

  It is now well-known that people with problems such as heart disease or cancer live longer and get better more quickly if they have pets. Keeping pets lowers blood pressure and makes people less worried. Animals are increasingly important in treating older people who have memory loss and other brain problems. These people often feel nervous and upset. Activities with animals help them improve their physical condition and also give them joy, entertainment and loving friendship.

  Here is a case that shows the benefits of animals. John was a six-year-old mute. He had no physical problems. He just refused to talk. His older cousin, Ned, had a parrot called Sally, and John used to visit it. Wh en he arrived, Net used to say, “Hi, John!” We all know parrots copy what they hear. After a few visits, Sally bega隐源性癫痫治疗方法n saying “Hi, John!” when John came into the room. Then, one day, John turned to the parrot and replied “Hi, Sally!” Staying with the parrot encouraged John to begin talking.

  Another use of animal helpers is in schools. In some cases, animals are used to help children with physical or personal problems. In other cases, they are used to teach children to get on and share with others, and even to teac h them about animals.

  If you want to know more about animal helper programmes, you can get in touch with organizations like Riding for the Disabled or do a search under “animal therapy” on the Internet. You don’t have to be an animal trainer or a doctor to join in.

  ( )41. Which is NOT mentioned as an illness that animals can help with?

  A. Heart disease B. Cancer C. Fever D. Blood pressure

  ( )42. The underlined word “mute” in paragraph 3 is closest in meaning to “_______”.

  A. a person who speaks slowly B. a person who does not speak

  C. a person who cannot hear D. a person who enjoys talking

  ( )43. The purpose of paragraph 3 is to _______.

  A. show how animals can help with illnesses

  B. discuss the problems of keeping pets

  C. describe how to train animal helpers

  D. introduce some new medical research

  ( )44. How can animals help school children according to the passage?

  A. They can improve children’s memory.

  B. They can make children more popular.

  C. They can increase children’s blood pressure.

  D. They can teach children to share with each other.

  ( )45. What is the best title of this passage?

  A. Be kind to animals.    B. Talking to animals.

  C. The most dangerous diseases.   D. Get healthy with animal helpers.

  四、短语运用(10小题,每小题1分,共10分)

  阅读下短文,然从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。请将答案写在下面题号后的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。

  usual mistake rest hundred what make

  although under they think fly how

  Every morning, kids from a high school are working hard. They are 46 and selling special coffee at a coffee shop. They are also making a lot of money.

  These students can make up to nine 47 dollars a day. They are selling their special coffee to airplane passengers. After the students get paid, the 48 of the money goes to a local youth project.

  These high school students use a space in the Oakland airport. It is 49 very cr owded(拥挤的). Many people who 50 on the planes like to drink the special coffee.

  One customer(顾客) 51 that the coffee costs a lot but it is good and worth it. Most customers are pleasant but some are unhappy. 52 do not like it if the coffee shop is not open for business.

  The students make $6.10 an hour. They also get school credit(学分) while they learn 53 to run a business. Many of the students enjoy the work 54 it took some time to learn how to do it.

  They have to learn how to heat milk, load the pots, and add flavor. It takes some skill and sometimes 55 are made. The most common mistake is forgetting to ad d the coffee.

  46._______ 47._______ 48._______ 49._______ 50._______

  51._______ 52._______ 53._______ 54._______ 55._______

  五、补全对话。(5小题,每小题2分,共10分)

  根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。

  A: It’s a nice day.

  B: Yes, it’s a beautiful day.

  A: Are there so many people here all the time?

  B: 56. ____________________________________ ____. This is my first time here.

  A: Me too. I think this is a great place.

  B: Yeah. I think so too.

  A: 57.__________________________________ ______?

  B: I’m visiting from London. How about you?

  A: 58._________________________________ _______.

  B: That’s cool. Are you having a good time?

  A: Yes. There are many things to see and I’m taking a lot of pictures.

  B: 59.________________________ ________________?

  A: For two weeks. I went to San Francisco and Los Angeles. I want to see the Yellow Stone National Park before I leave.

  B: 60._____________郑州军海癫痫病医院专家—樊凤海___ ________________________.

  A: Oh, my friends are waiting for me. I hope you enjoy your stay here.

  B: Thank you. It was nice meeting you.

  六、书面表达。(15分)

  请仔细阅读下面这篇短文,再根据短文后面的内容要点完成写作,将短文写在答题卡指定的位置上。

  This is my favorite school. It starts at 9 a. m. and finishes at 3 p. m. We have music and art lessons every day because they are very interesting to us. There are only 25 students in each class. We only have half an hour of homework on weekdays.

  There is a park, a shopping mall, a tennis court and a swimming pool. We have a big library with lots of useful books. There are lots of clubs and after-school activities. Every month, we go on a school trip to a museum or a theater.

  为了使同学们更加他康快乐地成长。学校决定向同学们征求建议。假如你是刘波,请根据下面表格提示,以“Suggestions for a Better School Life”为题,用英语向校长写一封80词左右的建议信。注意:①文中应包含所有要点,可适当发挥;②语句连贯,不得照搬原文;③不能出现真实的校名和姓名;④开头和结尾己给出,不计入总词数。

  Our school *open the library more often *organize more after-class activities

  *give us more time for sports *organize fewer tests

  Our teacher *make classes more interesting *talk less but more clearly in class

  *finish classes on time *give us less homework

  Suggestions for a Better School Life

  Dear Headmaster,

  I’m very glad to write a letter to you. These days we are talking about how to have a better

  school life. Here are some of my suggestions. First, I hope our school will

  Hope my suggestions will be helpful. Thanks for reading my letter!

  Yours sincerely

  Liu Bo

  一、单项选择。(15小题,每小题1分,共15分)

  1. A 2. C 3. B 4. C 5. D

  6. D 7. A 8. D 9. A 10. C

  11. A 12. B 13. A 14. C 15. B

  二、完形填空。(10小题,每小题1分,共10分)

  16. B 17. D 18. A 19. C 20. A

  21. C 22.B 23. A 24. C 25. D

  三、阅读理解。(20小题,每小题2分,共40分)

  26. C 27. C 28. D 29. A 30. B

  31. B 32. D 33. A 34. C 35. D

  36. D 37. G 38. F 39. B 40. A

  41. C 42. B 43. A 44. D 45. D

  四、词语运用(10小题,每小题1分,共10分)

  46. making 47. hundred 48. rest 49. usually 50. fly

  51. Thinks 52. They 53. how 54. although 55. mistakes

  五、补全对话 (5小题,每小题2分,共10分)

  56. (Sorry,) I’m not sure/ (Sorry,) I don’t know/ I’m sorry, but I’ve no idea...

  57.Where are you (visiting) from/Where do you come from…

  58. I’m (visiting) from/ I come from…/…

  59. How long are you visiting for/How long have you been there?/How long will you stay here/How long are you staying here/…

  60. That’s great/cool/wonderful; It seems that you are having a good time; have a good/pleasant /… trip (there); I hope you can have a good/pleasant /… trip (there)

  六、书面表达。(15分)

  One possible version:

  I'm very glad to write a letter to you. These days we are talking about how to have a better school life. Here are some of my suggestions. First I hope our school will open the library more often. Second, I think our school can organize more after-class activities. Next I hope our school will give us more time for sports, art and music. And I suggest our school should organize fewer tests as well . As for our teachers, I hope they will be our friends and make classes more interesting. And if they can talk less but more clearly in class, we will be more interested in studying and have more time to practice. What's more, I hope they will give us less homework and finish classes on time.

  Hope my suggestions will be helpful. Thanks for reading my letter!

  Yours sincerely.

  Liu Bo

 

猜你喜欢:

1.

2.

3.

4.

5.

北京军海癫痫医院
北京军海癫痫医院
北京治疗癫痫病的医院   北京癫痫病医院   癫痫病医院   癫痫病能彻底治愈吗   癫痫手术治疗多少钱   癫痫病能治疗吗   癫痫病的最新治疗方法   治疗癫痫病的药物   治疗癫痫医院   北京治疗癫痫的医院   北京治疗癫痫病最好的医院   癫痫病专科医院   癫痫病医院   治疗癫痫病的专科医院   癫痫病医院哪家最好   癫痫反复发作怎么办   癫痫病专科医院   癫痫病专科医院哪家好   癫痫病能治愈吗   治疗癫痫病专科医院   治疗癫痫病医院哪家好   癫痫病能根治吗   青岛癫痫病医院   石家庄癫痫病医院   常州癫痫病医院   徐州癫痫病医院   哈尔滨癫痫病医院   哈尔滨癫痫病医院   北京治疗癫痫医院   癫痫病能治好吗   儿童癫痫病能根治吗   治疗癫痫病的方法   治疗癫痫病最有效的药物   北京军海医院   癫痫病专科医院   癫痫病医院排名前十   癫痫怎么治   昆明癫痫病医院   北京军海医院   郑州癫痫病专科医院   癫痫可以治好吗  



新华网  人民网  新浪新闻  北京癫痫医院排名  39健康  心里频道  郑州癫痫医院排名